35Plasser
5Avdelinger

Furuly sykehjem

Furuly sykehjem ligger i naturskjønne omgivelser øverst i Apanes. Det er plass til 35 beboere, og alle får tilbud om enerom med eget bad.
Sykehjemmet er delt inn i fem grupper. To av dem er skjermede enheter for personer med demens, og to er somatiske sykehjemsgrupper og en gruppe for alderspsykiatri.

Vi er her for beboere og pårørende

Vi gjør vårt beste for at både de som bor her – og menneskene rundt hver enkelt – skal finne seg til rette på sykehjemmet. Selv om vi ikke kan erstatte et eget hjem, jobber vi for at alle skal føle seg trygge og få så god oppfølging og omsorg som mulig.
Våre ansatte er opptatt av å skape en aktiv og meningsfull hverdag. Det gjør vi i samarbeid med beboere og pårørende, og på beboerens egne premisser.

Alle har sin faste kontaktperson blant personalet.

Furuly Sykehjem ser på pårørende som en stor ressurs. De er velkommen hit når som helst. Om de ønsker, kan de blant annet hjelpe til med å holde orden på rommet, og å følge beboeren til behandlinger og undersøkelser. De kan gå turer – ute eller inne, eller delta på aktiviteter sammen.

Dagene fylles med innhold

Vi tilrettelegger for aktiviteter og opplevelser, både individuelt og i fellesskap. Avdelingene har fokus på å skape hyggestunder i hverdagen. Det kan være i forbindelse med daglige gjøremål, eller ved at man gjør noe ekstra.

På Storstua har vi aktiviteter som er felles for alle. For eksempel avislesing, bingo, formiddagskaffe, sangstunder, konserter og andakter. Noen ganger tar også aktivitøren vår en gruppe med seg ut på kjøretur.

Høytider og årstider markeres ved egne tilstelninger. Furuly barnehage er vår nærmeste nabo, og de er ofte innom på besøk med en gruppe barn.

Hovednummer
78 44 64 00
Almastua: 474 69 982
Fjordblikk: 474 72 747
Solgløtt: 474 63 350
Furutoppen: 474 74 442
Utsikten: 474 75 611
Her finner du oss