200 kolleger
som bryr seg

Å jobbe i Betania Alta

Engasjert omsorg er vår visjon. Pasienter, pårørende, barn og foreldre skal merke at de har engasjerte mennesker rundt seg i små og store ting i hverdagen.
Begynner du hos oss, får du 200 kolleger som bryr seg, og som prøver å gjøre en forskjell for alle som bruker våre tjenester.

Vi har et kristent verdigrunnlag og jobber ut fra det kristne menneskesynet. Betania Alta er åpen for arbeidstakere og brukere med andre livssyn.
Betania har et sterkt flerfaglig arbeidsmiljø med en lang historie i Alta som preges av en utviklings- og omstillingskultur. Som ansatt hos Betania Alta blir du en del av en arbeidsplass som er kjent for å tilpasse seg nye behov og oppgaver.

Jobbe i Alta

Friluftslivsparadiset Alta er omgitt av mange flotte naturområder. Her er alpine tinder og hav, og fjordene tar deg inn mot frodige daler og breer. I sør har vi Finnmarksvidda med flotte vidder. På fritiden er det mange muligheter for aktiviteter i Alta, enten i organiserte former, eller på egenhånd. Her kan du gå ut døra og ta naturen i bruk – sommer, høst, vinter og vår.
Kommunikasjonsmulighetene med fly til og fra Alta er gode, og både SAS og Norwegian flyr til/fra Alta. Direktefly fra Alta til Oslo tar to timer.
Alta kommune har en ung befolkning og et rikt kultur- og organisasjonsliv. Næringslivet i Alta er i stadig utvikling og preges av optimisme. Alta er et skolesenter i Finnmark, og Alta videregående skole har et meget bredt fagtilbud. Norges arktiske universitet, UiT, har campus i Alta og tilbyr et bredt studietilbud.
Alta er vertskommune for to store internasjonale arrangementer hvert år; Finnmarksløpet og Offroad Finnmark. I tillegg er det flere store idrettsarrangementer for barn og unge hvert år i blant annet håndball og fotball. Byens kulturscene er sammensatt med flere festivaler, konserter, teater og andre kulturelle happenings.

Oversikt over ledige stillinger

Bli frivillig

Betania Alta har rundt 25–30 mennesker som driver kafé og arrangerer aktiviteter. Alle kan være med på dette – både som frivillig og deltaker.

Bli en del av fellesskapet!

Hvem kan bli frivillig?

Alle kan bli frivillig. Du bestemmer selv hvor mye du kan bidra. Noen vil hjelpe til hver eneste dag, andre vil bidra noen timer en gang i blant. Vi har bruk for alle!

Hva kan jeg gjøre?

Noen lager mat, andre prater med mennesker som trenger et lyttende øre. Noen starter strikke-kurs, andre spiller gitar eller steller i stand en tur. Vi har både kafeen Hjerterom og Møteplassen som drives av frivillige, og de arrangerer stadig aktiviteter der frivillige kan bidra.
Vi trenger også frivillige til å strikke klær til våre prosjekter i Kenya. Klærne tas med til landsbyen der vi er engasjert, og noen selges til inntekt for arbeidet, for eksempel på Solidaritetskafeer.
Folk gjør det de kan, og du kan gjerne komme med forslag.

Ta kontakt hvis du er usikker

Kom innom Hjerterom eller Møteplassen, eller ta kontakt med oss, så svarer vi på det du lurer på.

DU KAN KONTAKTE OSS HER

Ledige stillinger

MILJØTERAPEUT / MILJØARBEIDER - VIKARER søk

MILJØTERAPEUT / MILJØARBEIDER - VIKARER

Vi har behov for tilkallingsvikarer som er trygg i sin voksenrolle og kan inngå i teamet i avdelingen rus-psykisk helse og bidra aktivt til kvalitet, trygghet og positiv utvikling for våre beboere.

Hovedarbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre miljøterapeutiske tiltak og aktiviteter i tråd med faglige anbefalinger og beboeres handlingsplaner.
 • Være trygg og stabil omsorgsperson og aktiv deltaker i daglige gjøremål som kreves for å skape et hjem.
 • Utføre godt miljøterapeutisk arbeid ved å gi omsorg, skape trygghet og livskvalitet for beboere.

Kvalifikasjoner

 • Utdanning innenfor helse/sosialfag/pedagogikk på videregående eller høyskolenivå
 • Annen relevant kompetanse vil bli vurdert.
 • Personlig egnethet vil bli betydelig vektlagt og du må være en stabil arbeidstaker som er en aktiv bidragsyter til nærvær- og sikkerhetskultur på arbeidsplassen.
 • Erfaring og mestring av metoden Terapeutisk Mestring av Vold er ønskelig.

Andre krav

 • Stillingen krever god psykisk og fysisk helse, begrunnet i tjenestemottakeres behov.
 • Du må være trygg og selvstendig i voksenrollen.
 • God muntlig og skriftlig norsk.
 • Førerkort klasse B.

Vil tilbyr

Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kolleger. Turnus med mulighet for arbeid både dag og kveld.
Søkere må påregne å stille til intervju. Intervjuet blir tillagt betydning i vurdering av kandidatene.

Tilsetting skjer på vilkår som går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtale på tariffområde Virke – helse og sosiale tjenester. 2 % lønnstrekk til pensjonsordning.

Godkjent politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Søknadsfrist: 26.07.21

Spørsmål om stillingen kan rettes til virksomhetsleder:

Ann Mari Aae Christensen
tlf: 40020518
Epost: ann.mari@betania-alta.no

Elektronisk søknadskjema